TRUCS

Truc és la unitat que dins l’Escoltisme acull als joves de divuit anys en amunt. És el darrer tram d’educació escolta que rebran els nois i noies (si és que no continuen fent de caps!) per tant l’objectiu d’aquesta etapa és la de formar ciutadans responsables i compromesos amb la societat, des de els valors que expressa la llei escolta i guia. A més ha de ser la plataforma de sortida cap a una realitat molt més àmplia i complexa que la que han viscut a les unitats.


Animadors de Truc d'aquest curs 2017/2018: Núria Torrents.

 

Animadora responsable:

  • Núria Torrents: 691835172

NOTÍCIES DE LA UNITAT - Curs 2017-2018:


Trucs fem la setmana del cigró!!

 

Bones famílies!!

 

La setmana del 28 de gener al 2 de febrer realitzarem la SETMANA DEL CIGRÓ. Aquesta “setmana”consisteix en 6 dies on les joves i lanimadora conviurem al cau. Òbviament totes continuaran amb les seves rutines habituals setmanals i quan acabin tornaran al cau.  Per tant, serà una setmana de convivència i on els elles hauran de cuinar i netejar conjuntament amb lanimadora. La començarem el diumenge 28 a les 18h al cau i acabarà el divendres 2 a les 16h

 

No hi falteu!!

 

Animadora de Trucs

Descarga
Trucs - Setmana del cigró
convosetmana.pdf
Documento Adobe Acrobat 411.1 KB
Descarga
Trucs - Horaris Setmana cigró
Setmana cigró.pdf
Documento Adobe Acrobat 304.5 KB

Els Trucs marxen de raid!!

El Corredor
El Corredor

Bones a tots!

 

Els Trucs ja farem el nostre primer “Raid”!! És la primera sortida que fem sense caps; evidentment, tindrem una supervisió constant, en aquest cas, de la Núria, que controlarà que fem tota la feina i activitats.

 

Aquest dissabte 18 de Novembre, ens trobem tots a les 9 al cau per a recollir el material i el menjar. Així doncs, començarem a anar cap al Corredor! Haurem de portar esmorzar i dinar del primer dia, ja que el berenar, sopar i l'esmorzar del següent dia el cuinarem allà mateix!

 

El preu de la sortida és de 10 euros en total. L’endemà arribarem al voltant de les 13h-13:30h al Calisay.

 

Ens veiem aquest dissabte!!

 

El i les Trucs!