RANGERS I GUIES

Els Ràngers i Guies, estan formats per a nens i nenes de 11 a 14 anys. Actuen en petits grups de cinc o sis persones, dits tradicionalment "patrulles", en les que cada membre assumeix una responsabilitat concreta i es compromet a col·laborar amb els altres. L'aventura es planteja com a exploració i descobriment d'ell mateix i del món que l'envolta. Es pren com a referència la història de "Robinson Crusoe", on partint de res fa de l'illa deserta una llar reconfortant amb l'única ajuda de l'enginy i la imaginació.


Caps de Rangers i Guies d'aquest curs 2017/2018: Clàudia Rodríguez, Màrius Villarrubia, Mercè Ponsarnau, Irina Xena, Àlex Mas, Noemí Sil·lah i Rita Casas.

 

- Responsables d'unitat:

  • Màrius Villarrubia - 687073931
  • Irina Xena - 695046605

NOTÍCIES DE LA UNITAT - Curs 2017-2018:


Rangers i Guies faran matinal a la Creu! (anul·lada)

Rangers de matinal a la Creu de Canet!
Rangers de matinal a la Creu de Canet!

Molt bones famílies!

 

Com ja sabeu Rangers i noies Guies aquest proper dissabte 2 de desembre tindrà lloc la 1a matinal del curs! Som conscients de la particularitat d’aquesta matinal (anirem de ruta amb bici), per això hem decidit pensar el següent itinerari:

 

9:00h ens veiem al Poliesportiu d’Arenys de Munt (al costat de la benzinera).

 

9:15h marxem cap a la Creu de Canet passant pels següents punts: Rial de Can Sala --> Creu de Canet --> Cementiri de Canet --> 3ª platja Arenys de Mar --> 1ª platja Arenys de Mar (al pàrquing de cotxes) on ens tornarem a veure a les 17:30h.

Aquesta vegada ens acompanyarà el pare d’en Guy ja que es coneix la ruta i nosaltres per la nostre part estem sempre obert a propostes de part vostre per participar en les activitats que desenvolupem durant el curs! Aquí us deixem la convocatòria amb tot el que haureu de portar.

 

Moltes gràcies!

 

Els/les caps de R/G

Descarga
Matinal Rangers - Creu de Canet
matinal_rangers17.pdf
Documento Adobe Acrobat 77.6 KB