RANGERS I GUIES

Els Ràngers i Guies, estan formats per a nens i nenes de 11 a 14 anys. Actuen en petits grups de cinc o sis persones, dits tradicionalment "patrulles", en les que cada membre assumeix una responsabilitat concreta i es compromet a col·laborar amb els altres. L'aventura es planteja com a exploració i descobriment d'ell mateix i del món que l'envolta. Es pren com a referència la història de "Robinson Crusoe", on partint de res fa de l'illa deserta una llar reconfortant amb l'única ajuda de l'enginy i la imaginació.


Caps de Rangers i Guies d'aquest curs 2016/2017:

 

Roger Ponsarnau, Alba Fernández, Martí Montmany, Irina Xena i Martí Artigas.

 

- Responsables d'unitat:

 

Roger Ponsarnau: 661599623

Alba Fernández: 626956640


Compte enrere pels Campaments 2017!

Campaments Rangers 2016
Campaments Rangers 2016

Eii!! Ja falta menys d'una setmana perquè els Ràngers i Noies Guies marxem de campaments!!

Serà una setmana única, irrepetible i ple d'experiències marcades per records que duraran tota la vida. Els CAPS ja tenim moltes ganes de marxar i estem fent els últims preparatius... 

 

Us adjuntem la convocatòria perquè ho pugueu tenir tot apunt! Qualsevol dubte i pel tema beca només ens ho heu de dir.

 

TIC-TAC...

 

Caps R/G

 

Descarga
Rangers - Campaments 2017
ConvocatoriaCampamentsRINGS2017.pdf
Documento Adobe Acrobat 46.9 KB

Ja tenim guanyadora del sorteig pel sopar!!

El passat dissabte 27 de maig els Rangers i noies Guies van fer el sorteig del sopar per anar a sopar dues persones al Restaurant El Turó d'Arenys de Mar que finalment va ser el número 242!!! Aquí us deixem el vídeo.

 

Felicitats a la guanyadora!!

 

Caps R/G


Rangers i noies Guies vendran pastissos dissabte!

Rangers vendran pastissos!
Rangers vendran pastissos!

Hola famílies!

 

Us comuniquem que aquest dissabte 27 de maig vendrem pastissos a la placeta de l'església com extrajobs per recaptar diners de cara als campaments. Quedem a les 9:00 allà i serà fins les 12:30h, la idea es que cada nen/a porti un pastís o algun esmorzar fet de casa per vendre.

 

També aprofitarem per acabar de vendre els tiquets del sorteig i direm el guanyador (es penjarà un video al facebook/twitter del cau).

 

A la tarda NO farem cau.

 

Us esperem a tots!! Gràcies

 

Caps R/G


Rangers i noies Guies de matinal al Montalt

Rangers de matinal al Montalt
Rangers de matinal al Montalt

Benvolguts!!!

 

El proper diumenge 21 de maig, Rangers i Noies Guies anirem de matinal al Montalt!! Per fer aquest cim quedarem a les 9:30h del matí a l’Alquímia d’Arenys de Munt.  La ruta que farem passa pel camí de sorra que condueix fins Lourdes i la Creu de Rupit. Tenim previst tornar sobre les 17:30h de la tarda a l’Alquímia també. En qualsevol cas us avisarem si finalment contem que arribem una mica mes o menys tard. 

 

Aquí us deixem la convocatòria amb tota la informació.

 

Us esperem a tots!!

 

Caps R/G 

Descarga
Convocatòria Rangers - El Montalt
convorangers_montalt.pdf
Documento Adobe Acrobat 60.0 KB

Rangers i Guies de sortida a veure la moreneta!!

Els RiNGs anem a fer una caminada a Montserrat!! Quedeu convocats dissabte 8 d’abril a les 7:40h a l'estació d'Arenys de Mar (puntualitat, ningú vol perdre el tren!). El mateix dissabte anirem amb transport públic fins a Monistrol de Montserrat des d’on pujarem caminant fins al Santuari. A la tarda pujarem al Cim de Sant Jeroni. La tornada serà el diumenge 9 d’abril a les 18:40h a l’Estació d’Arenys de Mar.

 

Cal portar:

 

- ESMORZAR I DINAR del primer dia.

- Sac (no fa falta màrfega perquè dormirem a l’alberg)

- Coberts, carmanyola i cantimplora

- Lot

- Roba i calçat còmode i adequat per caminar

- Roba d’abric i capelina

- Cal que la motxilla vagi amb poc pes ja que haurem de repartir el menjar entre tots

- FOULARD

 

EL PREU DE LS SORTIDA ÉS DE 20 EUROS PER NEN/A QUE S’HAN D’INGRESSAR AL COMPTE DEL CAU DE “LA CAIXA” (recordeu de posar el nom del nen/a): IBAN ES97-2100-0029-1402-0036-9401 (La Caixa) fins divendres 7 d’abril. El preu inclou berenar, sopar, esmorzar i dinar, alberg i transport. Per qualsevol cosa podeu trucar al 661599623 (Roger) o al 626956640 (Alba) o via mail cauflosicalcat@gmail.com.

 

IMPORTANT: Per temes legals, és obligatori que torneu a imprimir i omplir la inscripció que us adjuntem i que ens la doneu dissabte abans de marxar conjuntament amb la Tarjeta Sanitaria original.

 

Moltes gràcies!!!

 

Caps de R/G

Descarga
Convocatòria Rangers - Corredor
convorangers_montserrat17.pdf
Documento Adobe Acrobat 76.4 KB
Descarga
Autorització MEG
autoritzacio-meg16.pdf
Documento Adobe Acrobat 117.7 KB

Rangers i Guies vendran extrajobs dissabte!

Rangers i Guies venen extrajobs!
Rangers i Guies venen extrajobs!

Ei Rangers i noies Guies!!

 

Us recordem que el proper dissabte 11 de març quedarem a les 9 del matí a la Placeta de l'Església per vendre extrajobs plegats per recollir diners per Capmpaments i la nostra unitat. Cada nen/a haurà de portar una coca, galetes, magdalenes o el que li vagi millor per vendre!! Acabarem a les 12:30h al mateix lloc.

 

Us esperem a tots i totes!!!

 

Cap de R/G


Rangers i noies Guies de sortida a Blanes!!

Rangers de sortida a Blanes
Rangers de sortida a Blanes

Hola a tothom!!

 

Som el circ dels PERIPATÈTICS, un circ internacional conegut arreu del Món, i estem buscant nous adeptes per dur el terme el nostre SUPERSHOWDELMIL·LENI!

 

Els atrevits a participar en el SUPERSHOWDELMIL·LENI, tindran la oportunitat de trobar un punt d’inspiració en el jardí botànic de Blanes, amb un paisatges idíl·lics i una flora excelsa. També gaudirem l’estància d’una nit de luxe a la suite del cau de BLANES (AEIG Pinya de Rosa).

 

Si rebeu aquesta carta, es que heu estat escollits a partir d’un procés de selecció en el qual hem hagut de descartar centenars de perfils que han quedat fora del SUPERSHOWDELMIL·ENI!. Per tant, és una oportunitat única que no podeu deixar escapar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

-Quedeu convocats el dia dissabte 4 de febrer a les 8:55 a l’estació de renfe d'Arenys de Mar (Puntualitat). Aquí us deixem també la convocatòria.

 

NO HI FALTEU!

 

Caps R/G

Descarga
Convocatòria sortida a Blanes - Rangers/Guies
convo RiNG.pdf
Documento Adobe Acrobat 832.1 KB

NOTÍCIES DE LA UNITAT - Curs 2016-2017:

Reunió de Rangers i Guies
Reunió de Rangers i Guies

Hola famílies!!

 

El proper 12 de novembre a les 18:15h als locals del cau farem la reunió de pares de la unitat de Rangers i noies Guies.

 

Aquesta reunió servirà per presentar l'equip de caps, parlar de l'inici de curs, l'assistència, parlarem del calendari i de moltes més coses importants.

 

Us esperem a tots/es,

 

Caps R/G