PIONERS I CARAVEL·LES

Un grup de Pioners i Caravel·les està format per joves d’edats compreses entre els 14 i 17 anys, juntament amb un equip de caps. Per dur a terme la seva activitat, el grup s’organitza a partir d’uns equips que dónen eficàcia i agilitat al grup, i fan possible una convivència més profunda a nivell individual.


Caps de Pioners i Caravel·les d'aquest curs 2016/2017:

 

Núria Torrents, Sandra Losada i Rita Casas.  

 

  - Cap Responsable:

 

Núria Torrents: 691835172


NOTÍCIES DE LA UNITAT - Curs 2016-2017:


Arriben els Campaments de Pioners i Caravel·les!!

Campaments 2016
Campaments 2016

Molt bones Pioners i Caravel·les del CAU Flos i Calcat d'Arenys de Mar!!!

 

Des de la companyia de Creuers TRANSCAULINES us informem que formeu part de la tripulació d'aquest magnífic creuer amb polsereta “tot-inclòs” durant 9 dies (del 21 al 30 d'Agost) on navegarem per el meravellós parc natural del Cadí-Moixeró recorrent part del Camí dels Bons Homes, GR 107 i el PR 124. Embarcarem al vaixell el dia 21 d'agost a les 8:00 del matí davant del Calisay. El capità demana puntualitat i us vol veure absolutament ben vestits per a l'ocasió...

 

El preu a pagar per aquest paquet turístic integrat és de 165€ que cal ingressar al compte corrent del CAU - ES97 2100 0029 1402 0036 9401. Cal fer l'ingrés abans del dia 20 d'agost. Recordeu posar el nom del noi o noia i al costat “Campaments PICS” quan feu l'ingrés.

 

El dimecres 30 d'agost a les 12h ens passareu a recollir al terreny CAMP D'EN JOU a SALDES (Berguedà). Més endavant passarem la ubicació exacte del terreny. Aquí us deixem la convocatòria!!

 

Us esperem!!!

 

Caps P/C  

Descarga
Pioners i Caravel·les - Campaments 2017
CONVOCATORIA PICS.pdf
Documento Adobe Acrobat 89.0 KB

Pioners i Caravel·les faran la Setmana del Cigró!

Pioners i Caravel·les fan la Setmana del Cigró!!
Pioners i Caravel·les fan la Setmana del Cigró!!

Benvolgudes famílies,

 

La setmana vinent realitzarem la "SETMANA DEL CIGRÓ". Aquesta “setmana” consisteix en 6 dies on els nois/es i les caps conviurem al cau. Òbviament els nois/es continuaran amb les seves rutines habituals setmanals i quan acabin tornaran al cau. Per tant, serà una setmana de convivència i on els nens/es hauran de cuinar i netejar conjuntament amb les caps. La començarem el diumenge 22 de gener a les 18h al cau i acabarà el divendres 27 a les 16h.

 

Aquí us deixem la convocatòria amb tota la informació.

 

Us esperem!!

 

Les Caps P/C

Descarga
Convocatòria Setmana Cigró - Pioners/Caravel·les
Convocatòria Cigró.pdf
Documento Adobe Acrobat 22.1 KB

Pioners i Caravel·les de sortida a Montserrat!!

Pioners i Caravel·les marxen a Montserrat
Pioners i Caravel·les marxen a Montserrat

Ei Pioners i Caravel·les!

 

El proper cap de setmana, dia 19 i 20 de novembre, ens en anem d'excursió. Voleu saber on? Oi que no ho sabeu? Doncs.... Taxan taxaaaan... A MONTSERRAT, la muntanya màgica! Allà dormirem a l'alberg del monestir i l'endemà ens aixecarem ben d'hora, ben d'hora, ben d'hora per pujar al cim de Sant Jeroni. 

 

L'aventura començarà el dissabte a les 7:35 a l'estació de RENFE d'Arenys de Mar per agafar el tren de les 8:00!!!!!! Súper puntuals, com les vostres caps. I acabarà el diumenge a les 6:15 de la tarda.

 

Us adjuntem la convocatòria completa!

 

Caps de P/C

Descarga
Convocatòria Pioners - Montserrat 2016
convo_montserrat16.pdf
Documento Adobe Acrobat 42.2 KB

Reunió de pares de Pioners i Caravel·les

Reunió Pioners/Caravel·les
Reunió Pioners/Caravel·les

Benvolgudes famílies!!

 

El proper dissabte 22 d'octubre farem la Reunió de Mares/Pares de Pioners i Caravel·les a les 18:15h al cau. Agrairíem la màxima assistència perquè ús voldríem explicar alguns projectes nous i el funcionament de la unitat.

 

Moltes Gràcies!

 

Caps P/C