LLOPS I DAINES

Els Llops/Daines, esta format pels nens i nenes de 8 a 10 anys. El Mètode de Llops i Daines es aplicat a un grup, format per un equips de caps i nens repartits en sisenes, on dintre de cada una hi ha un sisena i un segon sisener. L'activitat i el mètode dels llobatons i les daines està basat en el llibre de la Jungla, del que aprenem a viure amb les orelles sempre atentes, a través del joc, l'observació, etc.


Caps de Llops i Daines d'aquest curs 2017/2018: Roger Ponsarnau, Martí Montmany, Mar Arestiño, Alba Riba, Andrea Perea, Clàudia Molons i Joan Bosch (juanito).

 

- Responsables d'unitat:

  • Roger Ponsarnau - 661599623
  • Andrea Perea - 692180760

NOTÍCIES DE LA UNITAT - Curs 2017-2018:


Fotos i vídeos de la matinal de Ll/D

Fotos i videos de la matinal de Llops i Daines!
Fotos i videos de la matinal de Llops i Daines!

Bones famílies!!

 

l'apartat de fotos i a l'apartat de vídeo de la web trobareu totes les imatges de la matinal que vam fer els Llops i Daines pels rials i caminets d'Arenys fins arribar a Canet on vam seguir les indicacions d'en Ramon Rodamón que ens està ajudant a ser uns bons exploradors i exploradores. Vam esmorzar, caminar, descansar una miqueta i fer molts jocs i activitats!

 

Fins la propera!

 

Els i les caps de Ll/D


Llops i Daines de matinal per Arenys!

Llops i Daines de matinal per Arenys!
Llops i Daines de matinal per Arenys!

Hola famílies!

 

El cap de setmana que ve, la unitat de Llops i Daines farem una matinal! La farem diumenge dia 3 de desembre, quedarem a les 9:15h al davant del Calisay i l'hora de recollida serà a les 17h també al Calisay! Farem el camí d'Arenys a Canet per muntanya i tornarem pel passeig de la platja! Us informem també que el dissabte dia 2 de desembre no farem cau. Aquí us deixem la convocatòria!

 

Cal portar :

 

- Esmorzar

- Motxilleta

- Aigua

- Dinar

- Calçat còmode

- I el foulard!!

 

Us hi esperem!!

 

Els caps i les caps de Llops i Daines! 

Descarga
Matintal Llops - Rials d'Arenys
matinal_llops17.pdf
Documento Adobe Acrobat 64.9 KB