LLOPS I DAINES

Els Llops/Daines, esta format pels nens i nenes de 8 a 10 anys. El Mètode de Llops i Daines es aplicat a un grup, format per un equips de caps i nens repartits en sisenes, on dintre de cada una hi ha un sisena i un segon sisener. L'activitat i el mètode dels llobatons i les daines està basat en el llibre de la Jungla, del que aprenem a viure amb les orelles sempre atentes, a través del joc, l'observació, etc.


Caps de Llops i Daines d'aquest curs 2017/2018: Roger Ponsarnau, Martí Montmany, Mar Arestiño, Alba Riba, Andrea Perea, Clàudia Molons i Joan Bosch (juanito).

 

- Responsables d'unitat:

  • Roger Ponsarnau - 661599623
  • Andrea Perea - 692180760

NOTÍCIES DE LA UNITAT - Curs 2017-2018:


Llops i Daines de sortida als Aiguamolls de l'Empordà

Aiguamolls de l'Empordà
Aiguamolls de l'Empordà

Hola famílies !!

 

Aquest proper cap de setmana, 3 i 4 de Març, marxem als AIGUAMOLLS DE L'EMPORDÀ ( Dormirem dins els mateixos Aiguamolls, en tendes)!! Ja que com bé sabeu, en Ramon Roda Món, ens posa el repte de trobar-lo!! Per poder esbrinar on és hem de passar un seguit de proves!!!

 

Ens trobarem per emprendre aquesta aventura, a les 8:30 a l’estació de Renfe Rodalies d’Arenys de Mar, ja que l’anada es farà amb transport públic. La tornada serà al mateix lloc diumenge 4 de març cap a les 16h!!!

 

A la concovatòria que us adjuntem hi trobareu també el material necessari. El preu de la sortida és de 32€. Cal ingressar-ho abans de marxar al compte del Cau: IBAN ES97-2100-0029-1402-0036-9401. Qualsevol dubte podeu contactar amb nosaltres! 692180760 (Andrea).

 

Els/les Caps!!!

Descarga
Convocatòria - Aiguamolls Ll/D
convollops_aiguamolls18.pdf
Documento Adobe Acrobat 81.3 KB

Calendari 2on trimestre i Reunió de pares!

Calendari 2on Trimestre Llops i Daines
Calendari 2on Trimestre Llops i Daines

Hola famílies!!

 

Us informem primer de tot que el proper dissabte 20 de gener a les 18h tindrà lloc al cau la REUNIÓ DE PARES d'inici de curs 2017-18 en la que parlarem de les properes activitats, sortides i moltes coses més. Aquí us deixem també el Calendari d'activitats per aquest segon trimestre de Llops i Daines:

 

CALENDARI Ll/D 2on TRIMESTRE:

 

GENER:

- 13 DE GENER: Documental i jocs d'interior.

- 20 DE GENER: Eix d'animació i Danses

- 27 DE GENER: Fem teatre i improvització!

 

FEBRER:

- 3 DE FEBRER: Preparem les disfresses

- 10 DE FEBRER: CARNAVAL!!

- 24 DE FEBRER: Tornem a viatjar i taller

 

MARÇ:

- 3 i 4 DE MARÇ: Marxem de sortida!! (Aviat donarem més informació)

- 10 DE MARÇ: Taller de cuina sorpresa

- 17 DE MARÇ: Venda d'extrajobs i pastissos.

- 24 DE MARÇ: Matinal HUMOR AMARILLO

 

Ens espera un trimestre molt intents, us esperem!!

 

Els i les Caps Ll/D


Llops i Daines canten nadales

Llops canten nadales!
Llops canten nadales!

Bones famílies!! Us informem que el proper dissabte 23 de desembre (últim cau del trimestre i per la tarda NO farem cau) anirem a cantar Nadales per la riera d'Arenys, quedarem a les 10 del matí a la placeta de l'església i la recollida serà a les 12h al mateix lloc, cal que els Llops i Daines portin si tenen un barret de pare noel o similar i algun objecte per fer soroll com picarols o panderetes .

 

Aquest dissabte 16 de desembre al cau entre d'altres coses assajarem tots junts així que dieu als nens i nenes que es pensin alguna Nadala que es sàpiguen bé. Res més, una abraçada i fins dissabte! 

 

Els i les caps de Llops i Daines


Fotos i vídeos de la matinal de Ll/D

Fotos i videos de la matinal de Llops i Daines!
Fotos i videos de la matinal de Llops i Daines!

Bones famílies!!

 

l'apartat de fotos i a l'apartat de vídeo de la web trobareu totes les imatges de la matinal que vam fer els Llops i Daines pels rials i caminets d'Arenys fins arribar a Canet on vam seguir les indicacions d'en Ramon Rodamón que ens està ajudant a ser uns bons exploradors i exploradores. Vam esmorzar, caminar, descansar una miqueta i fer molts jocs i activitats!

 

Fins la propera!

 

Els i les caps de Ll/D


Llops i Daines de matinal per Arenys!

Llops i Daines de matinal per Arenys!
Llops i Daines de matinal per Arenys!

Hola famílies!

 

El cap de setmana que ve, la unitat de Llops i Daines farem una matinal! La farem diumenge dia 3 de desembre, quedarem a les 9:15h al davant del Calisay i l'hora de recollida serà a les 17h també al Calisay! Farem el camí d'Arenys a Canet per muntanya i tornarem pel passeig de la platja! Us informem també que el dissabte dia 2 de desembre no farem cau. Aquí us deixem la convocatòria!

 

Cal portar :

 

- Esmorzar

- Motxilleta

- Aigua

- Dinar

- Calçat còmode

- I el foulard!!

 

Us hi esperem!!

 

Els caps i les caps de Llops i Daines! 

Descarga
Matintal Llops - Rials d'Arenys
matinal_llops17.pdf
Documento Adobe Acrobat 64.9 KB