CAU AL DIA 2017-2018

En aquest espai trobareu les noticies del nostre agrupament, sortides i activitats que vaigin fent les diferents unitats.


CAUstanyada 2017!!

Castanyada 2017!!
Castanyada 2017!!

Hola famílies!!!

 

Ja ha arribat el temps de menjar castanyes, és per això que com cada any al cau celebrem LA CASTANYADA!

 

El dissabte 28 d’octubre farem jocs, ballarem danses i menjarem castanyes tots i totes juntes. Aquest any, però, farem cau de 10h a 12h del matí ja que els caps tenim assemblea de la demarcació aquesta mateixa tarda. Així doncs, ens trobarem Llops i Daines, Ràngers i Noies Guia, Pioners i Caravel·les i Trucs a les 10h del matí a la Plaça de la Sardana (dalt del Parc del Lourdes). La recollida serà a la mateixa plaça a les 12h.

 

Cada nen i cada nena haurà de portar una petita bossa plena de castanyes, després les ajuntarem i les prepararem. I si teniu, també podeu portar paper de diari antic. Trobareu la convocatòria a l'apartat de documents de la web.

 

Fins dissabte per celebrar un any més la Castanyada!

 

Les i els Caps!


Fotos i vídeos del PAS i el cau d'antics!

Festa del PAS i el cau d'antics!
Festa del PAS i el cau d'antics!

Hola a tothom!!!

 

Ja podeu veure a l'apartat de fotos de la web les fotos del dia de cau d'antics i de la lectura del manifest en favor de la democràcia i el dret a decidir i les de la Festa del Pas 2017 de totes les unitats del cau que vam fer el passat cap de setmana del 7 i 8 d'octubre al terreny de Can Plana a Vallgorguina. També podeu veure els nous vídeos a l'apartat de vídeo com els de la lectura del manifest durant la reunió d'inici de curs o de la Festa del Pas d'enguany. Ho voleu veure??

 

Esperem que us agradi tot plegat!! :)

 

Equip de Caps


Dissabte 14 d'octubre NO fem cau!!

Fem pont!
Fem pont!

Hola famílies!!

 

Us recordem que el proper dissabte 14 d'octubre NO HI HAURÀ CAU, ja que fem pont.

 

Ens tornarem a veure les cares el proper 21 d'octubre com sempre de 4 a 6 de la tarda amb motles ganes de passar-ho bé!!!

 

Fins aviat!

 

Els i les caps


El Flos i Calcat amb la democràcia!

A favor de la democàcia!!
A favor de la democàcia!!

El mateix dissabte 30 de setembre, dia de cau d'antics i abans de fer la reunió d'inici de curs tots els membres del nostre agrupament vam fer la lectura d'un manifest per tal de mostrar el posicionament a favor de la democràcia i el dret a decidir, així mateix condemnem tota actuació violenta en front un dret fonamental com es la llibertat d'expressió.

 

Tots els infants i joves de l'AEiG Flos i Calcat van col·laborar amb l'elaboració d'una pancarta així com en el redactat i lectura del manifest final a la Sala Noble del Calisay. Trobareu el text del manifest a l'apartat de documents de la web i el vídeo a l'apartat de CAU TV de la web.

 

DEFENSEM LA DEMOCRÀCIA, SOM MOTOR DE CANVI!!!

 

Equip d'Agrupament


Benvinguts al curs 2017-18!!

Reunió d'inici de curs
Reunió d'inici de curs

El passat dissabte 30 de setembre vam fer la Reunió de benvinguda d'aquest nou curs que aviat començarà. És va presentar l'equip de caps, també és va projectar un vídeo amb un resum en imatges del curs passat, es va presentar el nou equip d'agrupament, els caps que formaran les unitats aquest curs.

 

Gràcies a tots els que vau compartir aquest moment amb nosaltres!!!

 

A l'apartat de documents de la web trobareu el power point de presentació i al de CAU TV el vídeo que vam passar: Benvinguts a TOTS al nou curs!!

 

Equip d'Agrupament


Anem a fer el PAS 2017!!

Anem a fer el PAS 2017!
Anem a fer el PAS 2017!

Hola famílies!

 

El proper cap de setmana 7 i 8 d’OCTUBRE anem a fer el Pas 2017 a CAN PLANA (Vallgorguina). Comencem la primera sortida de l’Agrupament, on els nens i nenes del cau passen a les seves noves unitats i els nens i nenes nous s’integren a les seves corresponents unitats.

 

Per aquest motiu que heu estat seleccionats per participar a la recerca del nom del nou poble ressorgit d’entre les runes. Aquest poble s’ha d’anomenar perquè ni té alcalde/sa, ni ciutadans; és per això que necessita de la vostre ajuda!!

 

Esteu convocats:

 

 - Castors/Llúdrigues i Llops/Daines a l’Estació d’Arenys de Mar a les 8:45h, per pujar amb autobús. Motxilla petita! La motxilla gran es pujarà en cotxe.

Ràngers/Noies Guies i Pioners/Caravel·les sortirem des del Cau a les 8:30h  i anirem caminat directament cap allà.

Un cop haguem donat vida a la nova població catalana, la recollida serà a les 14:00h del dia 8, a l’escola Sobirans d’Arenys de Munt. El preu de la sortida és de 10€ i s’ha d’ingressar al compte del cau ( ES97- 2100 -0029-1402-0036- 9401). A l'apartat de documents trobareu la convocatòria de la sortida.

 

Cal portar ESMORZAR I DINAR DEL PRIMER DIA. Així com el material bàsic per a la sortida:

 

    - Màrfega i sac (dormirem en tendes)

    - Coberts, got i carmanyola

    - Lot

    - Estris d’higiene personal (raspall de dents, pinta)

    - Muda de roba interior

    - Roba d’abric

    - FOULARD!!!

 

Us esperem a tots i totes!!

 

 Equip de Caps


Fotos i vídeos dels Campaments 2017!!

Fotos i vídeos dels Campaments'17
Fotos i vídeos dels Campaments'17

Hola a tothom!!!

 

Ja podeu veure a l'apartat de fotos de la web les fotos dels Campaments 2017 de totes les unitats del cau. Concretament delsCastors i Llúdrigues que van anar a La Vinca (Les Escaules), les de Llops i Daines que van marxar fins al terreny del Pla d'en Mastai  (Beget), de Rangers i noies Guies que van marxar a fer la Ruta dels Pirineus i dels Pioners i Caravel·les que van fer la Ruta del Cadí-Moixeró.

 

També podeu veure els nous vídeos a l'apartat de vídeo com el Documental del Campaments 2017 o els resums ens imatges dels campaments de totes les unitats. Ho voleu veure??

 

Esperem que us agradi tot plegat!! :)

 

Equip de Caps


Democràcia i dret a decidir!

A favor de la democràcia!!
A favor de la democràcia!!

Benvolgudes famílies,

 

La setmana vinent dissabte 30 de setembre, primer hi haurà cau d'antics per totes les branques i després farem la reunió d'inici de curs a la sala noble del Calisay a les 18:30h.

 

Tanmateix, des de l'Agrupament considerem que no ens hem de quedar al marge del moment que estem vivint i per tant us convoquem 10 minuts abans per fer la lectura del nostre manifest en favor de la democràcia i el dret a decidir!

 

Us esperem!!!

 

Els/Les Caps


Inscripcions curs 2017-2018

Arriben les inscripcions!
Arriben les inscripcions!

Hola a tothom!

 

Aquí teniu tota la informació definitiva de les dates d'inscripcions i de l'inici de curs 2017-18:

 

Ja tenim aquí el cartell de les inscripcions! Us informem que les inscripcions es faran els dies 13 i 14 de setembre per ANTICS i NOUS membres de 5 a 7 de la tarda al mateix cau (Rial de Sa Clavella 138). Enguany només obrim noves places per les unitats de Pioners/Caravel·les i Truc És important que tingueu a mà les dades de Seguretat Social o Mútua dels nens i nenes, i DNI. També si pateixen alguna malaltia o si prenen medicació constant. Trobareu tots documents per si els voleu imprimir i omplir a casa (autorizació agrupament, autorizació de MEG, la fitxa de salut per sortides i drets d'imatge) a l'apartat de documents de la web. Si no podeu venir per qualsevol motiu ens ho feu saber i ja trobarem una solució.

 

La REUNIÓ DE BENVINGUDA i de presentació del nou curs, serà dissabte 30 de setembre a les 18:30h a la Sala Noble del Calisay, els caps portarem alguna cosa per picar i per beure i el PRIMER DIA DE CAU pels antics serà el mateix dissabte, com sempre de 4 a 6 al cau. La FESTA DEL PAS serà els dies 7 i 8 d'octubre. El cost de les inscripcions: 80€ per nen/a i 140€ si són dos germans (s'hauran d'ingressar al compte del cau).

 

Per qualsevol dubte o consulta us podeu posar en contacte amb nosaltres enviant un mail a: cauflosicalcat@gmail.com o entrant a la nostra web: www.cauflosicalcat.org. No us quedeu sense plaça, molt aviat començarem el nou curs!! VINE AL CAU!

 

Us esperem!!

 

Equip d'Agrupament