CAU AL DIA 2018-2019

En aquest espai trobareu les noticies del nostre agrupament, sortides i activitats que vaigin fent les diferents unitats.


Vols formar part de la "Comissió famílies"?

Hola a tothom!!

 

Aquest any tornem a engegar la "Comissió famílies" del cau, l'espai de participació on ens podeu ajudar a muntar diferents activitats de l'Agrupament!!

 

Dit això, us convoquem a tots ala REUNIÓ DE PRESENTACIÓ el proper dimarts 23 d'octubre a les 20h als locals del Xifré on explicarem la funció i les tasques de la Comissió de famílies del cau per aquest curs. Podeu confirmar assistència als caps corresponents de cada unitat o enviant un mail a cauflosicalcat@gmail.com. També si voleu participar-hi i no podeu assistir a la reunió informativa.

 

Us esperem a tots!!

 

Equip d'Agrupament

0 comentarios

L'Ajuntament cedeix a l'agrupament el local del cau Sant Francesc

L'AEiG Flos i Calcat comença el nou curs amb la cessió del local que fins ara feia servir el cau  Sant Francesc, ara que ha deixat la seva activitat i que s'ha adherit a la nostra entitat. L’Alcaldessa ja ens ha confirmat la sessió de l’espai i podrem fer ús dels dos locals.

 

Aquesta unió dels dos caus ha fet que en aquest nou curs siguin molts els nens i nenes que formen part del Flos i Calcat. En concret, són 120 que sumat als monitors que han volgut continuar de l'antic Sant Francesc fa que actualment siguin 150 els integrants del cau. Per tant finalmetn podrem fer ús tant els baixos de l’edifici del Rial Sa Clavella com la sala del Xifré.  Segurament les tres unitats amb menys volum de nens seguiran als baixos del Rial Sa Clavella mentre que les unitats amb més nens i nenes es traslladaran al Xifré.  Amb aquesta cessió, el cau tindrà més espai per encabir tots els infants i joves.

 

Mentrestant, al cau ja preparem la primera sortida del nou curs que serà ja aquest cap de setmana amb la Festa del Pas!!

 

Equip d'Agrupament

0 comentarios

Anem a fer el PAS 2018!!

Hola a tothom!! 

 

El proper cap de setmana 6 i 7 d’octubre celebrem la Festa del Pas del curs 2018/2019 al terreny de CAN PLANA (Vallgorguina). Comencem la primera sortida de l’Agrupament on els infants i joves del cau passaran a les seves noves unitats, així com els nou vinguts també s’integraràn a les seves branques corresponents.

 

Esteu convocats:

 

Castors/Llúdrigues (any 2010 – 2012): Quedem a les 9:30h a Lourdes d’Arenys de Munt (Pàrquing – Primeres Taules). Als Castors se’ls hi pujarà la motxilla amb cotxe fins al terreny, però hauran de portar una motxilla petita amb l’esmorzar i aigua.

Llops/Daines (any 2007 – 2009): Quedem a les 9:30h a Lourdes d’Arenys de Munt (Pàrquing – Primeres Taules).

Ràngers/Noies Guia (any 2004 – 2006)Pioners/Caravel·les (any 2001 - 2003) i Trucs (any 2000): Sortirem des del Cau a les 8:00h i anirem caminant fins a Lourdes d'Arenys de Munt on Esmorzarem amb tot l'Agrupament i acabarem la caminada fins al Terreny.

 

- Què cal portar?

 

- ESMORZAR I DINAR del primer dia.

- Màrfega i sac de dormir (dormirem en tendes).

- Coberts, got i carmanyola.

- Lot.

-Estris d’higiene personal (Si escau...).

- Muda de roba interior.

-Roba d’abric.

-FOULARD!!

I MOLTES GANES DE PASSAR-HO MOLT BÉ!!!

 

La recollida serà el diumenge 7 a les 14:00h a Lourdes d’Arenys de Munt.

 

El preu de la sortida és de 10€ i s’han d’ingressar al compte del cau (ES97-2100-0029- 1402-0036-9401). TOT POSANT NOM I COGNOMS DEL NEN/A COM A CONCEPTE I NOM DE L’INGRÈS. Aquí us deixem la convocatòria i un vídeo amb un recull d'imatges de la Festa del pas de l'any passat.

 

Us hi esperem a tots!!! Preparats pirates per trobar el vostre tresor?

 

Els i les Caps PIRATES!!!

Leer más 0 comentarios

Benvinguts al curs 2018-19!!

El passat dissabte 29 de setembre vam fer la Reunió de benvinguda d'aquest nou curs que aviat començarà. És va presentar l'equip de caps, també és va projectar un vídeo amb un resum en imatges del curs passat, es va presentar el nou equip d'agrupament, els caps que formaran les unitats aquest curs.

 

Gràcies a tots els que vau compartir aquest moment amb nosaltres!!!

 

Us deixem aquí resum de la reunió de presentació.  Benvinguts a TOTS al nou curs!!

 

Equip d'Agrupament

Leer más 0 comentarios

Comença un nou curs!

Hola famílies!!!

 

Aquest cap de setmana, dissabte 29 de setembre arrenquem el nou curs! Comencem nou curs!!Comencem nou curs!!

 

Comencem nou curs!! Així que farem CAU NORMAL amb les nostres unitats d'aquest any de 4 a 6 de la tarda (cau d'antics) i després tindrem la REUNIÓ DE BENVINGUDA.

 

Comencem nou curs!!29 de setembre

Comencem nou curs!!18:30h

 Comencem nou curs!! Calisay (Sala Josep Maria Arnau)

 

Us esperem! Comencem nou curs!!

 

Equip d'Agrupament

0 comentarios