CAU AL DIA 2018-2019

En aquest espai trobareu les noticies del nostre agrupament, sortides i activitats que vaigin fent les diferents unitats.


Anem a fer el PAS 2019!!

 

Molt bones família!

 

Com ja sabeu el 5 i 6 d'octubre celebrem la festa del pas del curs 2019-2020 al terreny d'acampada de Can Plana (Vallgorguina). Comencem la primera sortida de l'agrupament on els infants i joves del cau passaran a les noves unitats, així com els nouvinguts també s'integraran a les seves branques corresponents.

Depenent de quina unitat vagi l'infant (contant que van amb la mateixa unitat que l'any passat) quedeu convocats:

 

Castors i lludrigues (2011-2013): Quedarem a les 9.30 al parquing de Lourdes d'Arenys de munt. Els castors sels hi pujarà la motxilla amb cotxe fins al terreny d'acampada, però hauran de portar una motxilla petita amb l'esmorzar i aigua.

Llops i daines (2008-2010): Quedarem a les 9.30 al parquing de Lourdes d'Arenys de Munt.

 

Rangers i noies guies (2005-2007), Pioners i caraveles (2004-2002) i Trucs (2001): Sortirem des del cau a les 8:00 i anirem caminant fins Lourdes d'Arenys de Munt on esmorzarem tot l'agrupament i acabarem la caminada fins al terreny.

 

La recollida serà el diumenge 6 a les 14:00 a Lourdes d'Arenys de munt.

Que cal portar?

-Esmorzar i dinar del primer dia
-Marfaga i sac de dormir (dormirem amb tendes) -Coberts got i carmanyola
-Lot
-Estris d'higiene personal
-Muda de roba interior
-Roba d'abric
-FOULARD
-I moltes ganes de passar-ho be!

 

El preu de la sortida és de 10€ i s’han d’ingressar al compte del cau (ES97-2100-0029- 1402-0036-9401). TOT POSANT NOM I COGNOMS DEL NEN/A COM A CONCEPTE I NOM DE L’INGRÉS. 

 

US ESPEREM!!

 

Equip d'Agrupament

Leer más 0 comentarios

Benvinguts al curs 2019-20!!

El passat dissabte 28 de setembre vam fer la Reunió de benvinguda d'aquest nou curs que aviat començarà. És va presentar l'equip de caps, també és va projectar un vídeo amb un resum en imatges del curs passat, es va presentar el nou equip d'agrupament, els caps que formaran les unitats aquest curs.

 

Gràcies a tots els que vau compartir aquest moment amb nosaltres!!!

 

Us deixem aquí resum de la reunió de presentació.  Benvinguts a TOTS al nou curs!!

 

Equip d'Agrupament

0 comentarios

Inscripcions curs 2019-2020

Hola a tothom!

Aquí teniu tota la informació definitiva de les dates d'inscripcions i de l'inici de curs 2018-19:

Ja tenim aquí el cartell de les inscripcions! Us informem que les inscripcions es faran els dies 17 i 18 de setembre per ANTICS i NOUS membres de 16:30 a 19:30h de la tarda al mateix cau (Rial de Sa Clavella 138). Enguany només obrim noves places per les unitats de Castors/Llúdrigues i Truc. És important que els nous tingueu a mà les dades de Seguretat Social o Mútua dels nens i nenes, i DNI. També si pateixen alguna malaltia o si prenen medicació constant. Trobareu tots documents per si els voleu imprimir i omplir a casa (autorizació agrupament, autorizació de MEG, la fitxa de salut per sortides i drets d'imatge) a l'apartat de documents de la web. Si no podeu venir per qualsevol motiu ens ho feu saber i ja trobarem una solució.

La REUNIÓ DE BENVINGUDA i de presentació del nou curs, serà dissabte 28 de setembre a les 18:30h a la Sala Noble del Calisay, els caps portarem alguna cosa per picar i per beure i el PRIMER DIA DE CAU pels antics serà el mateix dissabte, com sempre de 4 a 6 al cau. La FESTA DEL PAS serà els dies 5 i 6 d'octubre. El cost de les inscripcions: 80€ per nen/a i 140€ si són dos germans (s'hauran d'ingressar al compte del cau).

Per qualsevol dubte o consulta us podeu posar en contacte amb nosaltres enviant un mail a: cauflosicalcat@gmail.com o entrant a la nostra web: www.cauflosicalcat.org. No us quedeu sense plaça, molt aviat començarem el nou curs!! VINE AL CAU!

Us esperem!!

Equip d'Agrupament

0 comentarios

Preinscripcions Curs 2019-20

Leer más 0 comentarios

Tot a punt pels Campaments 2019!

Epa!!!

 

Ja ho tenim tot a punt pels Campaments 2019!!! Els Castors i Llúdrigues marxen del 2 al 6 d'agost al terreny de La Vinca situat al municipi de Les Escaules - Alt Empordà, la unitat de Llops i Daines marxarà del 3 al 11 d'agost també al terreny de La Vincasituat al municipi de Les Escaules - Alt Empordà, Rangers i noies Guies marxen de ruta del 3 al 11 d'agost a fer la "Travessa dels estanys amagats", Pioners i Caravel·les marxen de ruta del 5 al 15 d'agost de Bilbao a Mundaka i per últim els Trucs marxaran a fer ruta del GR11 pel Ripollés passant pel camí dels enginyers del 3 al 14 d'agost.

 

A la nostra web trobareu totes les convocatòries de les diferents unitats i la informació actualitzada: www.cauflosicalcat.org.

 

Us esperem a tots i totes!! #sempreapunt

 

Equip d'Agrupament

0 comentarios