CAU AL DIA 2020-2021

En aquest espai trobareu les noticies del nostre agrupament, sortides i activitats que vaigin fent les diferents unitats.


Arriba el #CAUaCASA

Aquests dies són una mica estranys com tots sabeu degut a la situació excepcional que estem vivint. I pot ser és una mica díficil estar tantes hores a casa sense saber que fer... Pot arribar a ser molt avorrit i més si pensem que dissabte tampoc podrem anar al cau...

 

Però esteu segurs que no fem CAU? Ens hem de reinventar i com d'altre agrupaments "Som decidirs i afrontem les dificultats sense por". Fem CAU! Ens neguem a quedar-nos sense aprendre, sense jugar i sense estar acompanyats dels nostres amics i amigues, en definitiva, sesne CAU.

 

Participa amb la teva família a les propostes que fa el teu agrupament amb el #CAUaCASA.

 

Les iniciatives són diverses i per tothom, us animem a participar-hi! Estigueu atents a les nostres xarxes socials!!!

 

1) Quién es quién de caps: Hauràs d'endenvinar mitjançant fotografies quin cap s'amaga darrera de la fotografia que penjarem de quan eren ben petitons.

 

2) #CauGimcanaDesdeCasa: Fes les proves que us proposem via xarxes socials des de casa, cantar, ballar, proves, tallers i moltes coses més!!

 

3) Fes un dibuix sobre el CAU: Us convidem a fer un dibuix sobre el cau, del tema que més us agradi. Ens en podeu fer arribar via facebook, twitter, instagram o al mail de cau: cauflosicalcat@gmail.com.

 

Vinga tothom a participar!!! Salut i cau!

 

Equip d'Agrupament

0 comentarios

IMPORTANT: El cau suspèn l'activitat durant 15 dies

Leer más 0 comentarios

Hi ha igualtat al cau?

Gravem el vídeo del dia de la dona
Gravem el vídeo del dia de la dona

Aquest dissabte vam gravar un petit vídeo dedicat al #DiadelaDona on Llúdrigues, Daines, Guies, Caravel•les, Trucs i Caps parlen del paper de la dona al cau i en general. 

 

Aquí us el deixem, esperem que us agradi tant com a nosaltres i seguirem treballant per una #IGUALTATREAL.

 

Compartim el manifest conjunt de l'escoltisme català pel Dia de les Dones 2020, publicat originalment al web SOMDECAU

 

Seguirem treballant!!

 

Equip de Caps 

 

 

 

Leer más 0 comentarios

Ja tenim aquí l'escudella de recapte!!

Cartell Escudella de Recapte 2020
Cartell Escudella de Recapte 2020

Un any més ha arribat el carnaval i amb ell, l'Escudella de Recapte que prepara l'Agrupament Escolta i Guia Flos i Calcat. Durant tot el dimarts 25 de febrer ens podeu trobar davant del Centre Cultural el CALISAY preparant aquests 50 litres d'Escudella que es serviran a les 9 de la nit.

 

L'Escudella, ja convertida en una tradició dels actes del Carnaval Arenyenc, compta amb la participació de tot el poble. Xics i grans ens porten les verdures, la carn, la pasta i tot el què faci falta durant tot el matí i migdia de dimarts. Nosaltres, que des de les 9 en punt del del matí ja estem preparant l'olla i l'aigua a bullir, ho anem afegint fins a servir-ho al vespre, acompanyats de "La Banda" d'Arenys de Mar. Així que, un cop tot ha fet xup-xup i sense pastilles Avecrem, ho anem servint a tothom qui vingui, i de manera gratuïta!! En aquest últim punt us demanem paciència a l'hora de servir, amb les cues i la gent que serveix.

 

Pel cau l'Escudella ja és un signe d'identitat. Ens agrada preprarar-la pel contacte amb la gent, per la feina feta durant tot el dia, per l'olor de les verdures al bullir, pels records que en guardem i perquè ens fa il·lusió, com cada any, poder servir l'escudella a tothom, sense discriminació de gènere o d'edat. És un dels serveis que fem al poble i que implica a tot l'agrupament, des de C/LL a Trucaires, petits i grans, els pares, els avis, els amics i les amigues, els companys i a qui faci falta.

 

Amb l'Escudella el cau potenciem els valors del companyerisme, de compartir i del servei. Aquestes accions que en un principi semblen tant banals són el nostre recurs perquè en ple segle XXI, la tradició sigui més viva que mai. Una tradició plena de valors positius envers una societat cada cop més aïllada socialment. I és que la fita del cau, com ja sabeu, és la Transformació Social, i l'aventura, i el joc, i l'excurció, i el moviment, i el país, i els dissabtes de 4 a 6, i l'acció, i la llengua, i el respecte, i el compromís, i l'educació. Per nosaltres l'escudella és el reconeixement a la feina ben feta d'aquests més de 65 anys de vida de l'Agrupament, del dia a dia del cau compromés amb Arenys, del nostre futur dins la societat.

 

Un any més, el cau surt al carrer de la manera més deliciosa possible. T'ho perdràs??

 

Equip d'Agrupament

0 comentarios

CAUrnaval 2020!

Epaaa!

 

Aquest dissabte com ja sabeu participem a la desfilada de Carnaval 2020 d'Arenys de Mar!!

 

Ens veiem tots i totes el dissabte 22 de febrer a les 15:30h al local del cau del Rial Sa Clavella per estar ben puntuals a les 16:30h a l'inici de la rua!

 

Castors, Llops i Ràngers haurem d'anar vestits de negre⚫⚫

 

Pioners i Caravel·les de negre o blanc⚫⚪ 

 

Ens veiem aviat!🙌🏻 

 

Equip de Caps 

0 comentarios