CAU AL DIA 2018-2019

En aquest espai trobareu les noticies del nostre agrupament, sortides i activitats que vaigin fent les diferents unitats.


Encara no tens la samarreta o la dessuadura del cau?

Us volem fer saber que a la botiga LM Infants d'Arenys de Mar ja tenen tot el material de l’Agrupament: samarretes, dessuadores i foulards. També us hem d’informar que hi ha hagut un canvi en els preus en les dessuadores que passen de costar 15 a 20 euros. El motiu d’aquest canvi és que són de més qualitat i per tant l’empresa que ens ho elabora ens ha augmentat el preu de cost. Tot i així, les dessuadores de l’anterior comanda se seguiran venent a 15 euros.

 

·        SAMARRETES: 7 euros

·        DESSUADORES: 20 euros

·        FOULARDS: 6 euros

 

Recordem que la dessuadora es sobretot per a membres del AEiG Flos i Calcat d'Arenys de Mar, tot i que també la poden comprar antics membres del cau que els hi faci il·lusió tenir per lluir-la. També podeu trobar foulards en cas que els haugeu perdut. Més informació a l'apartat de mexandantge del cau.

 

No us quedeu sense!!

 

Equip d'Agrupament

0 comentarios

Pioners i Caravavel·les de sortida al Puigsacalm!

Puigsacalm
Puigsacalm

Hola famílies!!

 

Com ja sabeu, aquest dissabte 17 de novembre tenim la primera sortida! Pujarem al cim del Puigsacalm des de Joanetes, i dormirem al refugi de Santa Magdalena.

 

Que s'ha de portar:

 

-Foulard !!

-Sac i màrfega

-Lot

-Plat, got, coberts

-Roba d'abric!

-Esmorzar i dinar del primer dia

-Targeta sanitària

- Botes de muntanya de canya mitjana o alta

 

Sortida: A les 8:30 al Calisay (Necessitarem alguns cotxes per anar fins a l'estació de Canovelles)

Arribada: A les 18:15 arriba el tren que ens deixarà a l'estació de Canovelles (Necessitarem cotxes per tornar).

 

El cost de la sortida serà de 25 euros. Que s'han d'ingressar al compte del cau: IBAN ES97-2100-0029-1402-0036-9401 (La Caixa) amb el nom del nen. Us hi esperem amb moltes ganes! Necessitem que confirmeu assistència els que encara no ho heu fet i la disponibilitat amb el cotxe. Aquí us deixem la convocatòria!

 

NO HI FALTEU!!

 

Caps de P/C

Leer más 0 comentarios

Rangers i Guies cap a Santa Coloma de Farners

Santa Coloma de Farners
Santa Coloma de Farners

Bones famílies!!

 

Aquest cap de setmana la unitat de Rangers i Noies Guia marxem a dormir al CAU de Santa Coloma de Farners, on farem una gimcana fotogràfica , una ruta circular ️ i molta cohesió de grup !!!Quedem dissabte 10 de novembre a les 7:45h a l'estació renfe d'Arenys de Mar! 

 

Si teniu "càmeres digitals" estaria bé que almenys 5 nois, noies en portessin una, sinó comprarem de "usar i tirar" (No patiu, les gestionarem els caps!).

 

L'arribada i recollida de noies i nois serà *diumenge 11 de novembre a les 18h a l'estació renfe d'Arenys de Mar*!!

El preu d'aquesta sortida és de 25€ a pagar abans del dissabte dia 10 de novembre!! Ingresseu els diners al número de compte següent CC  IBAN ES97-2100-0029-1402-0036-9401 (La Caixa). MOLT IMPORTANT: posar el nom del noia/noi en el concepte!!

 

Important confirmar assistència abans del dijous per tema compra de material i menjar!! Fem un llistat a continuació d'aquests que tan ens agrada!! Aquí us deixem la convocatòria.

 

Moltes gràcies!!!

 

Caps de R/G

Leer más 0 comentarios

Llops i Daines de sortida al Corredor!

El Corredor
El Corredor

⭐⭐BENVINGUTS AL MÓN DE GUEROPALANDIA⭐⭐

 

Les divinitats de la religió Gueropa us conviden a passar un cap de setmana a les seves terres extraterrenals. Esperem que vingueu a tope d'energia per entrar en aquest sistema galàctic i lluitar contra les seves adversitats!! 

 

En trobarem al parking de Lourdes d'Arenys de Munt a les 9h del matí del dia 10 de novembre. I la recollida serà al mateix parking de Lourdes d'Arenys de Munt el diumenge dia 11 a les 13:30h.

 

Preu de la sortida: 15€

 

Agrairem la confirmació de l'assistència de l'infant i la realització del pagament abans de dimecres dia 7 de novembre. L'ingrés dels 15€ s'ha de fer al CC del cau: IBAN ES97-2100-0029-1402-0036-9401 (La Caixa). Recordeu posar el nom i cognom de l'infant al concepte de la transferència siusplau. Aquí us deixem la convocatòria!

 

NO HI FALTEU!!

 

Caps de Ll/D

Leer más 0 comentarios

CAUstanyada 2018!!

Hola famílies!!!

 

Ja ha arribat el temps de menjar castanyes, és per això que com cada any al cau celebrem LA CASTANYADA!!

 

El dissabte 27 d'octubre farem jocs, ballarem danses i menjarem castanyes tots i totes juntes. Així doncs, ens trobarem Castors/Llúdrigues, Llops/Daines, Ràngers/Noies Guia, Pioners/Caravel·les i Trucs a les 16h de la tarda a la Plaça de la Sardana (dalt del Parc de Lourdes). La recollida serà a la mateixa plaça a les 18h. Les famílies que vulguin venir a les 17:30-45 a fer un cop de mà i estar amb nosaltres, estarem encantats.

 

Cada nen i cada nena haurà de portar una petita bossa plena de castanyes tallades, després les ajuntarem i les prepararem. Si teniu, també podeu portar paper de diari antic. Ahh i si voleu col·laborar portant una coca per berenar serà fantàstic!! Trobareu la convocatòria a l'apartat de documents de la web.

 

Fins dissabte per celebrar un any més la Castanyada!

 

Les i els Caps

Leer más 0 comentarios