CAU AL DIA 2018-2019

En aquest espai trobareu les noticies del nostre agrupament, sortides i activitats que vaigin fent les diferents unitats.


Diada del Pensament 2019!

Diada del pensament 2019
Diada del pensament 2019

Hola famílies!

 

Celebrem la diada del pensament escolta i guia, una oportunitat per prendre consciència que som un moviment global i que encara cal educar i treballar per una societat més justa.

 

Enguany el Flos i Calcat la celebrarem el dissabte 23 de febrer a partir de les 17:30h de la tarda. Us convidem a tots (pares, mares, tutors, germans, germanes...) a venir al foc de camp que tindrà lloc a la plaça de la sardana (Lourdes). Allà farem activitats i cantarem cançons (a tots aquells que sapigueu tocar la guitarra o d'altres instruments us animem a què la porteu) també hi haurà berenar per a tots els assistents gràcies a la Comissió de famílies.

 

El dissabte es farà cau normal i acabarem a les 18:30 a la plaça de la sardana.

 

Us esperem a tots i totes!!

 

Equip d'Agrupament

0 comentarios

Rangers i Guies de sortida al Montseny

Camping les Illes (el Montseny)
Camping les Illes (el Montseny)

Bon dia famílies! 

 

El dissabte 16 de febrer la unitat de Ràngers i Noies guia marxem a dormir al camping les illes (Montseny), on farem una excursió al cim del Matagalls i on també treballarem diferents dinàmiques referents als valors del cau i encarades cap al Raid!  

 

MATERIAL:

 

Esmorzar i dinar de dissabte

Sac i màrfega

Roba d'abric i sabates còmodes per caminar

Carmanyola, got i coberts.

Motxilla petita per l'excursió

Cantimplora plena

Estris d'higiene personal

Llanterna

Foulard!!!!

 

Quedem dissabte 16 de febrer a les 8:00h al Calisay! Per tal de poder arribar al càmping ràpidament, us demanem si seria possible organitzar cotxes tant de pujada (dissabte 16 a les 8:00h al Calisay) com de baixada (diumenge 17 a les 16h al Camping les illes -Montseny), estalviant així temps i diners!

  

El preu d'aquesta sortida és de 18€ a pagar abans del dissabte dia 16 de febrer!! Ingresseu els diners al número de compte següent CC  IBAN ES97-2100-0029-1402-0036-9401 (La Caixa) MOLT IMPORTANT posar el nom del noia/noi en el concepte!!

 

Important confirmar assistència abans del dimecres 13 per poder comprar el material i menjar!! Fem un llistat a continuació d'aquests que tan ens agrada!! Aquí us deixem la convocatòria.

 

Moltes gràcies!!!

 

Els/ les caps R/G

Leer más 0 comentarios

Ja tenim aquí el CAUrnaval 2019!

Molt bones famílies!!!

 

Com molts ja sabeu el dissabte 2 de març el cau participarà a la Rua de Carnaval del poble !!! Aquest any finalment anem de bolos i bitlles!!! Per tal que anem tots a una la vestimenta serà: 

 

- Pantalons negres o els més foscos possibles.

- Samarreta/dessuadoea/jersei corresponent al color de la unitat del nen/nena (Castors i llúdrigues taronja / Llops i daines groc / Ràngers i noies guia blau / Pioners i caravel·les vermell  / Trucs verd).

- La resta es prepararà al cau.

 

Més endavant, quan s'apropi la data de la rua, ja direm hora i lloc de quedada i recordarem aquesta informació!!!

 

Preguem confirmar l'assistència i que els infants i joves vinguin a la rua amb nosaltres que ens ho passarem molt molt bé!!

 

Moltes gràcies!!!

 

Comissió Carnaval

0 comentarios

Castors i Llúdrigues de sortida a Malgrat!

Malgrat de Mar
Malgrat de Mar

Hola famílies!! Per fi la primera sortida de la unitat ja ha arribat!

 

El proper cap de setmana 9-10 de febrer marxem de sortida al cau Malgrat de Mar. Encara fa fred per marxar en tendes, així que el cau de Malgrat ens deixa l’espai per poder-hi dormir ben calentons. La tarda del dissabte tindrem l’honor de conèixer als Castors i Llúdrigues del cau de Malgrat i farem una gimcana tots plegats!!

 

-HORA DE SORTIDA: dissabte 9 de febrer a les 8:45h a l’estació d’Arenys de Mar. Demanem puntualitat que a les 9:12 surt el tren!!

 

-HORA DE TORNADA: diumenge 10 de febrer a les 13:30h a l’estació d’Arenys de Mar.

 

El preu de la sortida serà de 20€. Que s’ha d’ingressar al compte del cau:

 

- IBAN ES97-2100-0029-1402-0036-9401 (La Caixa). CAL POSAR DE CONCEPTE EL NOM DEL NEN/A. L’ÚLTIM DIA PER FER EL PAGAMENT ÉS DIJOUS 7 DE FEBRER, PER TAL DE QUE ELS CAPS POGUEM COMPRAR EL MATERIAL I MENJAR NECESSARI. Aquí us deixem la convocatòria!

 

SOBRETOT PORTAR LA ROBA MARCADA AMB EL NOM!! I MOLTES MOLTÍSSIMES GANES DE PASSAR-HO BÉ!!!!

 

Si teniu algun dubte ja sabeu el telèfon de les caps responsables:

 

Irina: 695046605

Mercè: 607770389

 

Els/les CAPS!!! 

Leer más 0 comentarios

Llops i Daines cantem nadales!!

Hola a tothom!!!

 

Enguany la unitat de Llops i Daines de l'Agrupament hem decidit d'oferir a la gent d'Arenys nadales típiques per aquesta època tant especial. Tot plegat serà aquest dissabte 22 de desembre i l'horari serà de 10:30 a 12:30h, per tant ens veurem a les 10h del matí a la placeta de l'església. 

 

Demanem que si podeu que els nens i nenes portin alguna cosa per fer d'acompanyament sonor, com per exemple: pandereta, picarols, campanetes, etc... També vendrem pastissos per tant si podeu porteu algun pastís o coca. Us hi esperem a tots i... BONES FESTES!!!! (Adjuntem cançoner)

 

Caps Ll/D

Leer más 0 comentarios