Encara no tens la samarreta o la dessuadura del cau?

Encara no tens la samarreta del cau "pas a pas"? 

 

Us recordem  que podeu anar a buscar a la botiga LM Infants, a un preu de 6 euros. Vinga que són molt xules!!

 

També podeu adquirir la dessuadora del cau, a un preu ajustat de 12 euros. Porta el nom del teu agrupament allà on vaigis!! Aquesta dessuadora es sobretot per a membres del AEiG Flos i Calcat d'Arenys de Mar, tot i que també la poden comprar antics membres del cau que els hi faci il·lusió tenir per lluir-la. Té un disseny modern, a més abriga molt i té una caputxa per si aneu a la montanya i es posa a ploure de cop i volta!! No espereu més i aneu a buscar-la a LM Infants!! També podeu trobar foulards en cas que els haugeu perdut a un preu de 6 euros. Més informació a l'apartat de mexandantge del cau.

 

No us quedeu sense!!

 

Equip d'Agrupament

Escribir comentario

Comentarios: 0